S!ESTA

Lovade ju er att skriva ett inlägg om Siesta, så här kommer de!

Jag och Caroline har ju planerat länge att åka ner till Hässleholm för att se Oskar Linnros & Daniel Adams-Ray (ovanligt, hehe). Först var det planerat att vi skulle åka festivalbussen dit och hem, men mor min ville inte det.
Sen var det planerat att åka bil ner med Essie och hennes kompis, men igår fick vi veta att de inte heller gick så vi fick lite smått panik.. vi gav typ upp, ja.

Men när man heter Caroline och Julia så kirrar vi allt. Igår kollade vi tågbiljetter för fullt, slut slut slut. Vi hittade till sist en dit och en hem. Caroline åkte nu på morgonen och köpte tågbiljetterna och mamma köpte nyss festivalbiljetten och nu är allt klart.

Vi åker tåg vid tre på eftermiddagen på torsdag kväll och kommer fram vid åtta. Då checkar vi in på vårat hotell och sedan drar vi till festivalområdet. På fredag är det Oskar Linnros vid åtta, och på lördag är det Daniel Adams-Ray vid fem. Vi ska ha det bäst, jag och Caroline själva i Hässleholm i fyra dagar!!! Vi ska träffa Essie och Cornelia där också, men jag och Caroline ska bo själva!!

Vi är så peppade, vi ska fixa det sista idag och imorgon och på torsdag draaar vi.


Bäst Kväll Med Bästa Vän

Tjänatjäna. Är det ens lagligt att ha såhär ont i huvudet? Har tagit en migrän tablett och kollat BigBrother med päronen och ska snart hoppa i säng för att klara morgondagen, då även jag och mina andra fina vänner är bjudna på middag hos Caroline!!

Det blev en snabbis på stan. Philippa hade med sig en hel önskelista till tomten på saker hon skulle köpa, men hitta ungefär.. inget av det. Istället köpte hon andra fina grejer, men de är inte mina grejer så ska inte snacka om va hon köpt eller inte haha. Men shortsen hon köpte dödade!!

Vi åt ute, och sedan åkte till Bergshamra och bara chillade. Vi lyssnade på musik, drack energidricka, snackade och spelade in bästa videosarna. Kanske lägger in dem i bloggen någon gång, om Philippa vill vara snäll och skicka dem till mig först (!!!!!!!!)Philippa hade två tusen kr, och jag hade....tja, de här.

Måndagsbarn

Hellu!

Kom hem från skolan för drygt en timme sen och har suttit och disskuterat S!esta festivalen med mamma sen dess. Det har varit lite till och från enligt mamma gällande om jag får åka eller inte. Men idag har hon själv kollat tågbiljetter osv åt mig så därför känns allting nu rätt spikat. Berättar allt om S!esta senare ikväll. Jag är iallafall överlycklig.

Jag och Philippa har käkat lite mackor och ska nu åka iväg till stan där hon ska shoppa för hennes konfirmations pengar. Vet inte när jag kommer hem, men vi hörs när vi hörs. Puss


Ja, jag har fastnat för hulken inställningen på webbkameran

Jag älskar dig29 MAJ

Hejsan. Kom nyss ur ett bad, känner mig ren som aldrig förr haha!

Efter två timmars barnvaktande med mamma-pappa-barn, åka ruschkana, gunga tills man mår illa, måla barns händer och fötter, så åt jag Siri och Philippa ute och sedan kom Niklas och Rebecca. Rebecca är så brun, hon har varit på Mallorca i en vecka och hennes ögon LYSER.

Vi satt bara och snackade och tjockade oss ännu mer (!!) med godis och energidricka. Till slut slog klockan nio och jag var tvungen att pussa och krama Siri hejdå och springa hem för att kolla på BigBrother. Ni som kollade, HERRRRRRRRE vad spännande det var. Fick magproblem alltså. Martin ska vinna allt, jag bryr mig inte.

Hoppas ni alla fått ett fint avslut på helgen! Siri, jag kommer sakna dig!


Fira Siri!

pådkhodsjghpsfomvkv!!!!!!!!! jag skrev fetaste inlägget men allt försvann. Är hemma nu med Siri, vi har varit vid en fin restaurang vid sjön med hennes släkt och familj och firat hennes konfirmation!! Vi blev feta för man fick ta hur mycket man ville och det var världens godaste mat! Siri fick även en galet fin kamera, som vi tog bilder med under och efter lunchen som jag lägger upp ikväll ifall Siri orkar skicka dem till mig.

Nu ska vi vara barnvakt åt grannbarnen så måste springa. Senare ikväll blir det att träffa alla tjejer eftersom Siri åker till Turkiet imorgon. Bjuder på bilder från alldeles nyss.


Konfirmation

Hej! Har bråttom så skriver snabbt. Ska vara i kyrkan om en halvtimme för att vara där när Philippa och Siri konfimerar sig, men först ska jag möta Jessica och Naomi vid ica och se ifall vi hittar några blommor till dom.

Har precis sminkat klart mig och ska platta håret sen är jag ready to go. Det regnar och mitt hår kommer bli lockigt så känns lite onödigt, men jaja.

Senare ska jag på Siris släktträff eller vad man ska kalla det efter konfirmationen, och vid tre ska jag vara barnvakt åt grannbarnen. Vi hörs någon gång senare idag. Ha det bäst. Puss


Kvällen I Bilder

Orkar inte berätta allt. Men jag och Philippa är hemma hos mig nu och chillar. Vi har varit lite överallt, ute och hos Philippa. Säger bara, bussturen var bäst. Bjuder på bilder från kvällen. Godnatt!Naaomi

Nu har Naomi tjatat på mig i en timma att hon är hungrig så nu ska vi rulla ner till grillen och sedan får vi se vad planerna blir. Ha en bra lördagskväll så hörs vi senare. PUSSHääälsningar hulkarna


NU KÖR MOBILEN

Hahaha, kunde inte sluta garva när jag skällde ut Philippa för hon inte svarade på sms, och fick det här svaret. Bra underbar är hon!


Lördag 28 Maj

Hej på er!!

Nu har jag startat blogg, igen. Har tröttnat på mina förra och haft ett litet uppehåll så jag hoppas jag är mer motiverad den här gången och att ni tycker det är kul att läsa min blogg!

Idag vaknade jag upp av att Philippa sprang runt och fixade sig klockan nio (!), men jag somnade lika snabbt som jag vaknade. När jag vaknade en timma senare var hon borta. Haha, hon hade konfirmation så var därför tvungen att gå upp tidigt. 

Alldeles strax ska jag hoppa in i duschen och sedan träffa mina fina Siri och Philippa! Planerna för både dagen och kvällen är oklara, men det blir självklart något kul. Idag fyller även min vän Isak år, grattis!!Såg de här när jag vaknade som Philippa skrivit på min status. Så gullig!


Julia <3

Hej ville bara säga att Julia är en grymt fin och underbar vän! Och hennes blogg kommer säkert bli as rolig att läsa!/ Lisa

nu har jag skaffat en blogg

och det är Nathalie som hjälper mig ! så jag hoppas ni kommer tycka den är fin och ni får gärna lämna en kommentar på slutet! tack /nathalie


RSS 2.0